8 Aralık 2009 Salı

insaf artık :((


Bu fotoğrafları görüp, bu haberleri duyup da nasıl olur da insanın yüreği sızlamaz anlayamıyorum. gerçi bunu yapanlara insan demek haksızlık olur. yıllarca bebek katili olarak bilinen adama dünya standartlarında hapishane yaptırıldı, milyonlarca lira harcandı o ş......z için ama adamlar olanakları iyi değil diye olay çıkarıyorlar, memleketi iç savaşa sürüklüyorlar. ya bu adi adamın bırakın hava alacak sağlıklı bir ortamda yaşamasını, hücrede yaşaması lazım, bir damlacık ışığa muhtaç olması lazım. yıllardır canını aldığı gençeçik insanların, ufacık bebeklerin kemikleri sızlıyordur mezarlarında siz hala bu adama bu kadar büyük adam gibi davrandıkça.

adamlar sizin gencecik askerlerinizi, bebeklerinizi öldürsün siz onları kahraman gibi kırmızı halılarla karşılayın, ayaklarına kadar gidip ifadelerini alın, sonra bırakın gitsinler, iğrenç planlarını uygulamaya devam etsinler, üstelik biz bu yaptıklarımızdan pişmanız bile demedikleri halde. bırakın ya, bu kadar ş.......z olmayın, bu kadar alçak, ikiyüzlü olmayın.

çok sinirleniyorum, yazacak söyleyecek o kadar çok şey var ki aslında bu adi insan müsveddeleri için ama malesef işte insan bi yerden sonra kendini tutmak zorunda kalıyor. umarım en kısa zamanda bu adamların cezasını verir hakettikleri gibi davranmayı becerebiliriz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder