9 Ekim 2009 Cuma

moda felaketleri

allahım kış geliyo ve malesef UGG botlar gene ortaya çıkacak. HAYIRRRRRRRRRRRRR
yani tamam bişeyin moda diye giyilmesini anlamaya çalışıyorum ama herkesin ayağında ya da üstünde olan birşeyi edinmek için bu kadar para verilmesine, bu kadar hevesli olunmasını anlayamıyorum.

Nefret ettiğim moda akımları

- UGG botlar

Kısaca ÖĞĞĞKKKK geldi herkeste görmekten. hele de kızlar kısacık eteklerin altına, sıcakta çprapsız giymiyolar mı aaaaaaaaaaaaa



- Kırmızı Puma Ayakkabılar

bikaç sene önce kırmızı Puma manyaklığı çıkmıştı. itiraf ediyorum ilk birinde gördüğümde aaa ne hoş, orijinal diye düşünmüştüm ama arkadaşım 10 kişiden 9 unda aynı ayakkabıyı görünce alıp giyer miyim yaaaa



- Şalvar altı topuklu ayakkabı

ben zaten normalde şalvardan nefret ederim, yok pardon nefret ederim abartı oldu biraz. ama böyle altına doldurmuş gibi duran şalvarlardan ömrüm boyunca hoşlanmadım. bu yaz bir tane şalvar edindim ama bildiğiniz yere kadar uzun etek modunda, şalvar olduğu belli bile diil ve de çok rahat kabul ediyorum amaaaaaa büyük konuşarak şu yarım şalvarlardan ömrüm boyunca giymeyeceğime söz veriyorum :))) hele de bu şalvarların altına topuklu ayakkabı giyilmesi tüylerimin diken diken olmasına sebep oluyor. Seda sayan bu akımın Türkiye'deki öncülerinden, kendisinden de bu yaratmaya çalıştığı modadan da hoşlanmadım, hoşlanmıyorum.



- İkoncan ayakkabıları

Allahım bu kadınlardan da, kıyafetlerinden de, ayakkabılarından da sıkıntı bastı. bir de çıkıp biz aslında nitelikliyiz, bizi hiçbirşey yapmayan kadınlar gibi gösteriyolar diyorlar ya işte orda kan beynime sıçrıyor. yahu ne neiteliğiniz var koca parası yemekten başka allah aşkına. koca parası yiyip size özenen ufak ufak ikoncanlar yetiştirmeye çalışıyorsunuz. hepiniz modacı oldunuz başımıza. sizden de, sözde tarzınızdan da, saçma sapan demeçlerinizden de hoşlanmıyorum ama en çok da ayakkabılarınızdan nefret ediyorum. Komiksiniz ya Paçalı Tavuklar :))))



- Solaryum patlaması

tamam kabul ediyorum arada sırada ben de solaryuma giriyorum özellikle yazın bir düğüne vs açık elbise giymem gerekiyorsa ve ben süt beyazıysam :))) amaaaaaaaa dışarda lapa lapa kar yağarken suratımda tüp patlamış gibi bir renk de dolaşmak bana göre diil. biraz bronzluk kesinlikle herkese yakışan birşeydir ama turuncu olmak istemiyorum. siz de olmayın, cildinize yazık :)))



daha bi ton sıralayabilirim büyük ihtimalle ama ilk aklıma gelenler bunlar. şu caddede kızılay dağıtmış gibi tek tip yürümeye hevesli insanları anlayamıyorum gerçekten. ama demek ki bunun da toplumca kabul edilmek gibi bir getirisi mi var bilemedim :)))

herneyse ben içimi döktüm, gerisi size kalmış :)))

2 yorum:

  1. ugg botlar nefretine kesinlikle katılıyorum...sırf moda diye bu kaba seylerin giyilmesi çooook kotu:)

    YanıtlaSil