20 Ekim 2009 Salı

ne günlere kaldık

Normalde blog da siyasetten bahsetmek gibi bir alışkanlığım ya da düşüncem yok, ama sinirden çıldırmak üzereyim ve içimi dökmezsem patlayabilirim.

neyle suçlandıkları belli olmayan gazateciler, yazarlar, komutanlar cezaevinde ama suçları bariz ortada olan pkk lılar yandaşlarına karanfil atıyorlar. Neymiş efendim silahlı operasyona karışmamışlar.

ya adamlar pişmanlık yasasından bile faydalanmadılar, nası serbest bırakıyosunuz, nasıl DTP otobüsünün tepesinde halkı selamlamalarına izin verirsiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. NE GÜNLERE KALDIK, eeeeeeeee sayın başbakanımız şehitlere "kelle" , apo ya sayın öcalan derse olacağı bu tabi.

senin ülkenin başkentinin belediye başkanı Atatürk'ün resmini indirtir, tabelalardan Atatürk ismini sildirir, yerine kendi resimlerini falan astırırsa olacağı bu tabi.

siz ancak yiyin için, ne politika yapın ne muhalefet yapın ancak koltuklarınız ayapışın, kriz yok deyin, çocuk doğurun deyin, o arada insanlar fakirleşsin, intiharlar çoğalsın ama siz sadece kendinizi düşünün.

Atatürk'ün ne kadar büyük bir adam olduğunu görün işte, hala ondan korkularından unutturmaya çalışıyorlar ama MÜMKÜN DİİL. Bir avuç bile kalsak unutturamayacaksınız, bastıramayacaksınız.

3 yorum:

  1. ........NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE............

    YanıtlaSil
  2. Hele birde yeni vizyona giren Nefes filmini bir görseniz. Yok yok çok sinir bozucu bu durum, ne yani bunlarlamı bu ülkede kardeş olup yaşayacağız..konvoyu gördünüz değilmi?

    YanıtlaSil
  3. nefes e malesef henüz gidemedim ama bu hafta içi inşallah götmek istiyorum.
    malesef gördüm konvoy u, ve sinirimden gözümden akan yaşlara mani olamadım, bu katillerin kahraman gibi karşılanması başımızdakilerin hiç mi vicdanını sızlatmıyor. nasıl bu kadar vicdansız ve kör olabiliyor insanlar

    YanıtlaSil