26 Ekim 2009 Pazartesi

yorumsuz

Neden böyle bişey yaptığını gerçekten anlamış dilim. Dün ilk önce müsait dilsin diye düşündüm sonra telefonlarımı açmadığını düşündüm sonra dedim ki evde unuttun telefonunu herhalde, telefonum da yok normal olarak arayamadın. En son herhalde birine çok kötü bişey oldu ve müsait dildin diye düşünmeye başladım Allah korusun. Sonra dedim ki ne olursa olsun yarın geri dönüş yapar bana, sonuçta en kötü telefon açıp kusura bakma diycek, insan birinden nefret etse bile 4 defa arandıysa bi geri dönüş yapar nezaket icabı, ee bildiğim kadarıyla G…. de kaba bi insan diil.

Sonra bu sabah oldu, senden gene ses soluk çıkmadı, bu sefer gerçekten meraklanmaya başladım, başına bişey mi geldi diye, aradım gene telefon açılmadı. Hala iyi niyetli olarak dedim müsait dildir, öğle yemeğinde aradım o yüzden ama gene cvp yok, gene msjlarıma cvp yok. Senden bir cevap alabilmek için iş mailine bile mail attım ama sen onu da kale almadın.

Sapık gibi seni arayıp sormaktan keyif almıyorum, tek derdim ne olduğunu öğrenmek, açıkçası öğrenene kadar da işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. Hani sen yufka yürekliydin, merhametliydin noldu???? Bana bir cevap verecek kadar yüreğin yok mu, bana seninle görüşmek konuşmak istemiyorum deyip bunun sebebini açıklayacak kadar adam olamadın mı????

O gece ne dedim sana, ben bu saatten sonra çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum dedim. Sen 31 yaşına gelmişsin, görmüşsün geçirmişsin ama adam olamamışsın. Derdin erkeklik gururunun okşanması idiyse, niyetin 2 gün takılmaksa neden yok sevgilim, onu yaparız, bunu yaparız deyip durdun. Öyle tavlamak daha mı kolay geldi, şimdi karşıma çıkıp zaten benim sevgilim vardı, sen de biliyodun ayrılmıyorum naparsan yap mı diyceksin? Bu seni arkadaşlarının gözünde daha mı erkek yapıcak, ya da sen kendini daha mı erkek hissediceksin? Ben sana söyliyim senden bişey olmaz

Benim hatam aslında, ben ne diye elin adamına güvendim, gayet hesapsızca yaklaştım ki. Niye senin söylediklerinin ya da yaptıklarının samimi olacağına inandım ki?? Şimdiye kadar hiç dürüst bir erkek çıktı mı karşıma ki senin dürüst olabileceğine inandım.

Hep diyordun ya sana öyle bir şey yapacağım ki wouwww G….. diyeceksin. Dedim ya J gerçekten dedim wouwww hatta bravo da diyorum, çok güzel becerdin beni havalandırıp sonra popo üstü oturtmayı. Resmen havadan yere bıraktın bi anda beni, neye uğradığımı şaşırdım. Ama yaralarım henüz çok yeni, büyük ihtimalle kırıklarım da henüz sıcaklığından dolayı hissetmiyorum, sonrasında çok canımı yakacaklar biliyorum ama yine de üstesinden gelicem her zaman yaptığım gibi. Sadece kalbim daha da taşlaşacak, zaten aşka inanamayan ben iyice soğuk kalpli, nalet bi kadına dönüşücem.

Teşekkür ederim sana, bana hayatta sevgi, saygı,erdem gibi kavramların kalmadığını ve kimseye güvenilmeyeceğini hatırlattığın için. Hani işin peşini bırakmıycam demiştim ya, boşver bırakıyorum gitsin, ne halin varsa gör. Benden uzak ol yeter.

4 yorum:

  1. Kahretsin ya, anlamıyorum bu saçmalıkları.
    İnsan olmak bu kadarmı zor yaa.
    Olan hep iyi insanlara oluyor, hep iyiyi güzeli hak edenlere oluyor, değiştiyorlar insanı, kahrediyorlar, korkar ediyorlar..

    YanıtlaSil
  2. ne kadar doğru söylemişsin, kesinlikle korkar oldum artık. doğru dürüst diye kanul ettiklerin böyle saçmalıklar yapıp seni yerin dibine sokunca kimseye güvenesin gelmiyor hayatta

    YanıtlaSil
  3. Küçük adamlar kendilerini yalanlarla boyarlar ve seni de inandırırlar yüreklerinin güzel olduğuna...
    Hayatınızdan çıkardığınız bir sahtekarın ardından üzülmek niye ? Bence hemen kutlamaya başlayın.

    YanıtlaSil
  4. bu yazı hemen olayın akabinde deşarj olmak için yazıldı :) kutlamalar çoktan başladı yani :)teşekkür ederim ilginize :))

    YanıtlaSil