22 Kasım 2009 Pazar

new moon



ilk filmi defalarca seyrettim, kitapların hepsini 3 hafta gibi bir sürede bitirdim, ikinci film gelecek diye 1 sene bekledim

sonuç???? dün gittim filme ve ciddi hayal kırıklığı yaşadım. tamam serinin en durağan kitabıydı kabul ediyorum ama açıkcsı uzun zamandır seyrettiğim en basit filmdi. belki kitapları okuduktan sonra kendi kafamda yarattığım hayal dünyasına uymamıştır görüntüler.

gene kabul ediyorum Taylor Lautner ciddi bir vücut yapmış, hakkaten taşşşşşşş olmuş elin 88'li veleti ama gene de bütün film sırf vücudunu göstermek için çıplak gezmesine gerek yoktu ya :))) yani kitapta belki gözüne batmıyo ama filmde bana sadece ucuz bi numara gibi geldi açıkcası.



bu demek diil ki diğer iki filmi seyretmeyeceğim ama açıkcası çok beklentimi karşılayan bir film olmadı malesef :(((

2 yorum:

  1. şunu söylemek istedim ki evet yeni ay alacakaranlığa göre pasif kalmıştı ama birincisi bu aralarındaki ilişkiyle ilgili bi film olacaktı ve hepimiz bunu biliyorduk yani bu fizin hayalgücünüzle kurduklarınıza benzememesinden kaynaklanıyor.
    ayrıca ben alacakaranlık efsanesinin çok büyük bir hayranıyım ve şunu biliyorum ki taylor lautner yaptığı röpörtajlar ve kamera arkası görüntülerde (ki yeni ay kamera arkası görüntülerini izlediyseniz bilirdiniz !!)taylor herzaman vücudunu sevdiğini fakat sadece onla anılmak istemediğini hatta tüm film böyle dolaşmak zorunda olduğu için UTANDIĞINI söylüyor.yani bu onun ucuz bi numrası değil bu onun rol geregi yapması gereken şeydir

    YanıtlaSil
  2. @Robkolik, öncelikle yorumunu bu kadar geç yayınladığım için özür dilerim, ama tatilde olduğumdan dolayı mümkün olan bütün teknik donanımımla ilgimi kesmiştirm kafa dinleyebilmek için :))
    Yorumuna saygı duyuyorum ve Taylor ın filmin içeriği için gerekli bişey yaptığını anlıyorum ama dediğim gibi bana çok ilgi çekici gelmedi sadece :)))
    Gene de özellikle son filmi çok büyük merakla beklediğimi de belirtmeden geçmiyim :))

    YanıtlaSil