6 Temmuz 2010 Salı

Gelinlik

Canım kuzenimin 19 haziran da düğünü olacaktı ama nişanlısı düğüne 1 ay kala vazgeçti, ev, gelinlik, otel, balayı, vs herşey hazırdı. Sonrası belli tabi şaşkınlık, üzüntü, kızgınlık. Teyzem kuzenimden daha fazla üzüldü bile diyebiliriz :)

Herneyse bu olayın sonucunda kuzenimin nişanlısının 34 beden gelinliği elimizde kaldı :)) yani elimizde hiç giyilmemiş ve giyilmeyecek olan 34 beden bir gelinlik var, gelinimiz istiyor diye uzunca bir kuyruk yaptırılmıştı :) çevrenizde gelinlik arayan, yaptırmayı düşünen falan varsa haberiniz olsun, derdimiz paraya dönmesi değil kesinlikle, sadece gelinliği her gördüğünde üzülmesini istemiyorum canım kuzenimin :)) en kısa zamanda resimlerini de çekip koymayı düşünüyorum blog a :)

İsteyen olursa heber verirsiniz, üzerinde konuşuruz :))

4 yorum:

  1. canım, geçmiş olsun... ve hayırlısı olsun diyorum... istersen bu haberi benim bloga da koyarız... malum bir sürü gelinimiz var, belki birinin işine yarar...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım, biz de hayırlısı olsun dedik :)) valla süper olur aslında sen de yayınlayabilirsen, en kısa zamanda da resimlerini yollarım gelinliğin :) maksat birine yarasın :)

    YanıtlaSil
  3. Evlendikten sonra "Aaaa ben vazgeçtim" diyeceğine düğünden önce vazgeçmesi bence sizin için büyük şans. Mutlaka üzüntü yaratır ama olmuş bitmiş artık...

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle katılıyorum Aslı, ben de hep aynı şeyi söyledim :))

    YanıtlaSil