14 Ekim 2010 Perşembe

Şimdi reklamlar....

Sinirimi bozan reklamlar var bu ara etrafta, özellikle bu 118 80 denen bilinmeyen numaralar reklamı. allahımmmmm bu reklamı hazırlayan bir reklamcı var, onu onaylayan ve müşteriye sunan bir patronu var ve en fenası bunu beğenip yapımına izin veren bir şirket var. Bu kadar itici bir reklam seyretmeyeli çok olmuştu.
Helin Avşar'ın baştan yaratılmış suratı ile 15 yaşında ergen kız çığlıkları attığı "en iyi ped molped"
Rüstü Rençber'in Sörf reklamları vardı: " gool yemem, Sörf! tabi ki yerim..."
Metro reklamı: "Merve naptın sen? ben yapmadım o yaptı hihihihi"
Nazo reklamı: "Var mı Nazo gibisiiiiii"
Adını bile hatırlamadığım bir reklam vardı, digiturk te çok çıkıyordu, saçma sapan bir cips reklamı, sokaktan geçen iki tane tipi alıp burda durun demişler, kız saçını başını savurup saçma bi şarkı söylüyo çocuk hayran kalıyo falan. ayyyyyyyyyy
ahahahah en komiği Calgon reklamları, yıllardır aynı reklam, hiçbir yaratıcılık yok. aynı şekilde şampuan reklamları :))
Bir de Perwoll du galiba markanın adı, kadın bir gösteri de dansçının siyah t-shirt ünü beğeniyo, yanında oturan kadın aaa perwoll le yıkandı deyip koca şişeyi çıkartıyo çantasından, yuhhhhhhhhhhh Ayşe Teyze bile daha mantıklıydı :)))
Türk "ünlülerinin" kullanıldığı Pepsi reklamları :))
vs vs vs ...

sizin aklınıza gelen başka var mı???

2 yorum:

  1. Seçilçom bi de şu bosch reklamlarından fenalık geldi bana.. evin dışı, evin mutfağı görüntüleri eşliğinde telefonda kampanya konuşan iki kişi.. Hem radyoluk hem tv lik reklam yapıyor kocaaa Bosch..
    Dur düşüniym daha neler gelecek aklıma.

    YanıtlaSil
  2. Ben o kocaaa firmaların çalıştıkları reklam şirketlerine bu kadar kredi vermesine dayanamıyorum :))

    YanıtlaSil