10 Kasım 2010 Çarşamba

toplantı halleri

2 gün önce raporlara gömülmüş öğle yemeğine çıkamamıştım, sonuçta yasak olmasına rağmen yemeğimi şirkete sipariş ettim ama yemeğim gelmeden toplantıya girmem gerekti, kartımı kızlara emanet edip kendimi Cognos Raporlarının büyülü dünyasını paylaşacağımız toplantıya attım. Tek tesellim Sıla ve Kübra nın da aynı dünyada bana eşlik edecek olmalarıydı ama ben toplantıya en son girince doğal olarak onlarla oturamadım ve 3 ümüz içinde işkence dolu birkaç saat böylece başladı. 
O kadar teknik konulardan bahsediliyordu ki gözlerimi açık tutma çalışmalarım tamamen faydasızdı, hem konuların sıkıcılığından hem de açlıktan artık gözlerim kararmaya başlamıştı ki birim yöneticilerinin birdenbire yükselen sesleri beni kendime getirdi, bir an kulak kesildim uyanmam için bana mı sesleniyorlar diye ama hemen farkettim ki dertleri birbirlerine üstünlük kurmakmış, raporların eski yöneticisi ve yeni yöneticisi çocuk gibi sen bunu yaptın aslında ben bunu demiştim gibi bir tartışma içindeler. Bunu farkeden "Genel Müdürümüz" Mehmet bey hemen olaya müdahale etti ve aaaa susun bakiyim, insanların içinde kavga edilmez ayıptır, alırım sizi ayağımın altında der gibi bir bakış atarak bunlar bu toplantının konusu diil gibi bir cümle ile olayı kapattı.
Yaklaşık 10 dakika daha devam eden bu işkencenin sonunda Mehmet bey bu toplantıya Pınar ve benim dahil olmamızın gereksiz olduğuna karar verip bizi azat etti, allahım yemeğime kavuşacağım diye düşünerek Sıla ve Kübranın özgürlüğümü elde etmemle ilgili kıskanç bakışlarına aldırmamaya çalışarak kendimi dışarı attım. İçimden William Wallace gibi "FREEDOM" diye bağırmak geldi ama açık ofis ortamında çok hoş karşılanmayacağını düşünerek tuttum kendimi. 
Allahım ne zaman bir toplantıdan çıktığımda evet ya bak bu da çok verimli geçti diyebileceğim, öyle bir dünya var mı ?????

2 yorum:

  1. Cennette bir toplantı var ama senin için daha erken canım, o dediğini buralarda bekleme, bulmak zor:))

    YanıtlaSil
  2. hay allah bütün hayallerim yıkıldı gerçekten :)))

    YanıtlaSil