28 Mart 2010 Pazar

Mahzun Mor Menekşe




Ya aslında söylenecek çok da bişey yok, sene başında bize direk 6 puan versinler, kimse de bu derbinin stresini yaşamasın, daha doğrusu Galatasaraylı arkadaşlar umutlanmasınlar boşuna :))))

Şaka bir yana, dün akşam her iki tarafın da muhteşem bir oyunculuk sergilemediği bir maç oldu bence ama nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde Selçuk'un şık gölü ile kazanan taraf biz olduk - gene- :PPPP. şimdi diyeceksiniz ki hakem penaltımızı vermedi falan, eeeeeee bizim de Guiza'nın binbir zorlukla attığı gölü ofsayt diye saymadı, o nolucak :)))) zaten Guiza bir tek size gol atabiliyor malesef :))

Gs Taraftarı büyüklüğünü ve asilliğini gösterip rahmetli Özhan Canaydın'ın isteği doğrultusunda FB'li futbolcular sahaya çıkarken ıslıklayıp küfür etmek yerine alkışlarla karşıladılar, maç içinde de 67. dakikada yapılan terbiyesizlik haricinde hiçbir sorun yoktu.

Umarım bu tarz davranışlar bundan sonraki maçlar içinde geçerli olur, saha içinde ya da dışında daha fazla kavga, gürültü, barbarlık görmeyiz. 

Gene de zaferimizin de keyfini çıkarmak lazım tabi :)))

6 yorum:

  1. yazına bayıldım :)) kutlarım canım başarımızı..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler :)) artık klasikleşti başarımız :))

    YanıtlaSil
  3. bastan 6puan güzel fikir:P

    YanıtlaSil
  4. :))))

    Bu derbiden sonra yaşanan şu kutlama durumu ve üretkenlik haline bayılıyorum ben, işin keyfi sanki yenmekte değil de yendik diye eğlenmekte :)))

    YanıtlaSil
  5. İşin keyfi kesinlikle yendikten sonra eğlenmekte, karşı tarafı birazcık sinir etmekte :))))

    YanıtlaSil