3 Mart 2010 Çarşamba

www.hediyekeyfi.com

Uzun zamandır alışveriş yapmaktan keyif aldığım bir siteyi tavsiye etmek istiyorum bugün. Dün bir blogları da olduğunu keşfettim. Buyrun burdan bakın :)

www.hediyekeyfi.com ve www.logolucikolata.com

Hediye keyfi öncelikle bebek hediyeleri konseptinde kurulmuş fakat şu anda her yaşa her türlü değişik ve keyifli hediye alternatifini bulabileceğiniz bir siteye dönüşmüş. Orijinal ve komik bir sürü ürün var içinde, dolaşması bile keyifli :))))

Logolu Çikolata ise tamamen farklı bir konsept, asıl amacı şirketlerin fuarlarda, tanıtımlarda kendilerini gösterecek orijinal ve akılda kalıcı bir promosyon yapmasına yardımcı olmak. Şu anda bu konsepte uygun olarak devam ediyor tabi ki ama sadece şirketler değil artık herkese hitap ediyor. Nasıl mı? Mesela sevgililer gününde hayatınızdaki insana üzerinde ikinizin güzel bir resmi olan bir kutu çikolata hediye etmek istemez misiniz? ya da düğününüzde, nişanınızda yanınızda olan insanlara üzerinde bir teşekkür notu olan, resim olan vs olan bir çikolata vermeyi düşünebilirsiniz :))

Ben yılbaşında en yakın iki arkadaşımla beraber çekilmiş bir resmimizi seçmiştim hediye olarak, üstelik bir bölümüne 15 sene önceki, diğer kısmına şu andaki halimizi gösteren bir resim bulmuştum :))))) şimdi buraya koyamıyorum zira 15 sene önceki halimizi paylaşmaktan pek hoşlanmıyoruz :DDDDDDD ama emin olun çok keyifli bir hediye olmuştu :)))

Sitenin sahipleri Zeynep hanım ve Başak hanım her türlü sorununuzda ellerinden gelen yardımı yapıyorlar, en dar zamanda bile sizi geri çevirmemek adına mutlaka alternatifler üretiyorlar ve sonunda sizin ve sevdiklerinizin yüzünde bir gülümseme olmasını başarıyorlar :))

Ufak bir tavsiye: Yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Dünya Kadınlar Günü gibi özel günlerde baya yoğun oldukları için siparişlerinizi biraz erken vermeniz yararınıza olacaktır.

Sevgiler :)))))))

2 yorum: